Ercan ATA/ANKARA, () - AYKON TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, Eurocup 3. turda karşılaşacakları Khimik Yuzhny'nin çok güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Sunter, yarın İstanbul'da oynanacak karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi:

''Ukrayna'ya seyahatimizi gerçekleştirirken ULEB'den gelen telefon ile İstanbul'da kaldık. 'Ukrayna'ya gelmeyin' telefonundan sonra, İstanbul'da kalarak karşılaşmanın hangi ülkede oynanacağına dair kararı bekledik. Bir gün sonra gelen haber ile maçın burada oynanacağını öğrendik ve açıkçası bizim açımızdan iyi oldu. Rakibimiz Khimik Yuzhne daha önce de karşılaştığımız ve bildiğimiz bir takım. Oldukça güçlü bir rakibimiz var, ama biz de gerekli hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yarın kısa bir ter antrenmanı yapacağız ve akşamki maçı bekleyeceğiz. Vanja Plisnic, Kristaps Valters ve Clay Tucker'ın tedavileri sürüyor ve yarın oynayacağımız maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Yarın İstanbul'daki taraftarlarımızı ve tüm basketbol severleri maça bekliyoruz."

Aykon TED Ankara Kolejliler ile Khimik Yuzhny arasındaki karşılaşma yarın saat 18.00'de Abdi İpekci Spor Salonu'nda oynanacak.

ea (os)