MEDİCAL Park Antalyasporü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray maçı öncesi oyuncularını uyardı. Aybaba, “Kupa ve lig maçları her yönüyle farklı bir atmosferde oynanır. Bu yüzden dikkatli, sakin ve mücadele yönü yüksek bir performans sergilemeliyiz" dedi.
Medical Park Antalyaspor, pazartesi akşamı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Kupa maçında görev alan oyuncular ile sonradan oyuna girenlerin düz koşu yaptığı antrenmanda, diğer oyuncular normal programı uyguladı. Kupada grup lideri olarak çıktıkları yarı final yolculuğunun moraliyle maça hazırlandıklarını ifade eden teknik direktör Samet Aybaba, şöyle dedi:
“Kupa ile lig maçlarını birbirinden çok iyi ayırmak gerekir. İkisinin de havası başka. İkisine de farklı kadrolarla çıkarsınız. Biz kupayı şimdilik rafa kaldırdık. Galatasaray gibi kadrosunda pahalı ve kaliteli oyuncular bulunduran bir takıma karşı oynayacağız. Her türlü önlemi aldık. Geniş bir kadroya sahibim. Sakat ve ceza gibi talihsizlik yaşamadığımız için şanslıyız. Bizim de tecrübeli ve kaliteli bir kadromuz var. Oyuncularımla yaptığım sohbet toplantılarında kendilerini uyardım. Pazartesi akşamı Galatasaray karşısında dikkatli, sakin ve mücadele yönü yüksek bir performans sergilemeleri gerektiğini söyledim." (FOTOĞRAFLI)