Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-1 mağlup oldukları Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Aşağıdaki takımlar bu tip maçlarda istekli oluyor. Genç oyuncularımızın performansından memnunum” dedi. Aybaba ayrıca, transfer ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ve birkaç gün içinde imza atacak oyuncuların olduğunu söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşan Eskişehirspor, sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “İyi bir ilk yarı oldu. İyi top yaptık. İkinci yarı tamamen tersine döndü. Aşağıdaki takımlar bu tip maçlarda istekli oluyor. Genç oyuncularımızdan memnunum. Oyuna katkıları iyiydi. Biz kupaya bu amaçla bakıyoruz. Gruptan çıkan iki takımdan biri olmak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.
Aybaba, transfer ile ilgili de çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, birkaç gün içinde görüştükleri oyuncular ile imza atacaklarını belirtti.
Ligde oynayacakları Fenerbahçe maçını da değerlendiren deneyimli teknik adam, “Kupa maçından sonra ona odaklanacağız. Fenerbahçe ligin en iyi oynayan takımlarından bir tanesi. Ona göre planlayacağız. Elimizden geleni yapıp puan almaya çalışacağız” diye konuştu.