ATLETICO TARAFTARI BİLET FİYATLARINI PAHALI BULDU

Milli futbolcumuz Arda Turan'nın da formasını giydiği Atletico Madrid'in taraftarları Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesi isyan ettiler.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İspanya'dan da ezeli rakipleri olan Barcelona ile karşılaşacak Atletico Madrid taraftarları Nou Camp'da deplasman seyirci için ayrılan bölümünün yerinden dolayı mutsuzlar.

"BARCELONA TARAFTARI CALDERON'A GELDİKLERİNDE BİR BİLETE 60 EURO ÖDERKEN BİZ 93 EURO VERMEK İSTEMİYORUZ"

Atletico Madrid taraftaları adına açıklama yapan bir grup "Hem Nou Camp'ta bir bilet için 93 euro vereceğiz hem de stadın en kötü yerinden maçı izleyip takımımızı destek vermeye çalışacağız. Bu durum kabul edilemez. Barcelona taraftarı Calderon'a geldiklerinde bir bilete 60 euro öderken biz 93 euro vermek istemiyoruz" dediler. Grup sözcüsü ayrıca Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşılaştıkları İtalyan Milan maçını hatırlatarak "Bizler İtalya'da bile böyle bir tutumla karşılaşmadık. Milano'ya yaklaşık 3000 kişi gittik ve 1 bilete sadece 35 euro verdik. Yüksek bilet fiyatları halka ve futbola karşı yapılmış bir ihanettir" açıklamlarında bulundular.

Sercan SAPANATAN, İstanbul-

SS(UD)