UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Galatasaray, yarın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda İspanyol ekibi Atletico Madrid ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım ile oynayacağı maça konsantre olmak ve dinlenmek için geliş programını 1 gün öne çeken İspanyol ekibi, saat 00:30 sıralarında İstanbul'a geldi. Özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen kafile, ardından geniş güvenlik önlemleri altında konaklayacağı otele geçti. Öte yandan havaalanında kafileyi bekleyen bir taraftar, Madrid ekibinin yıldız ismi Fernando Torres'e isminin yazılı olduğunu formasını imzalattı. Havaalanında bulunan vatandaşlar da İspanyol ekibinin oyuncularına yoğun ilgi gösterdi.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone ve bir futbolcu bugün saat 17.45'te Türk Telekom Arena Stadyumu'nda basın toplantısına katılacak. Saat 18.30'da ise stadyumda son antrenmanını gerçekleştirecek olan Madrid ekibi, ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

ATLETICO MADRID'IN KADROSU

Atletico Madrid'in 21 kişilik Galatasaray maçı kadrosunda yer alan isimler şöyle:

"Moya, Oblak; Godin, Siqueira, Savic, Gámez, Lucas, Juanfran, Giménez; Tiago, Koke, Óliver, Gabi, Saúl, Carrasco, Thomas; Griezmann, Torres, Jackson, Correa, Vietto."

Galatasaray, Atletico Madrid ile Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yarın saat 21.45'te karşı karşıya gelecek.