Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, aralarında Arda Turan'ın da bulunduğu oyuncuları hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili ağır ifadeler kullandı.

Başkan Cerezo, ayrılmak isteyen oyuncuları tutmayacaklarını vurgulayarak, futbolcularına transfer teklifi getiren kulüplerin bonservis bedelini ödedikleri taktirde her futbolcuyu satın alabileceklerini söyledi.

Atletico Madrid Başkanı Cerezo, futbolcuların kulüpten ayrılırken ya kahraman gibi ya da Kun Agüero gibi aptalca uğurlanmasının kendi elinde olduğunun altını çizerek, "Ayrılma seçimini onlara bırakıyorum, bizden memnun olmayan futbolcularla işimiz olmaz" açıklaması yaptı.

Atletico Madrid'in transfer politikasına da açıklık getiren Cerezo, "Bizden ayrılanlara üzülürüz ancak giderken kulübün politikasını bilmelidir, bonservisinde yazılan bedel ödeniyorsa bizim açımızdan sorun yoktur" dedi.

Atletico Madrid'in önümüzdeki sezon aynı başarıyı tekrarlamasının zor olduğunu da hatırlatan Cerezo, harika bir dönem geçirdiklerini ancak tekrarlanmasının zor olacağını herkesin bilmesi gerektiğini hatırlattı.