TRABZONSPOR Basın Sözcüsü Yakup Aslan, UEFA’nın Yargıtay’ın kararını istemesini değerlendirirken, "Biz sadece adaletin tecelli etmesini istiyoruz" dedi.
Bordo mavili kulübün Basın Sözcüsü Aslan, UEFA’nın Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Yargıtay’ın şike kararının hem orijinal hem de çevirisini istemesinin yanı sıra UEFA ve FIFA’ya yapılan başvuruyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA’nın şike kararını istemesini olumlu bulduklarını belirten Aslan, "Biz Trabzonspor olarak sadece adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Bunu kim yapacaksa yapsın. Bizimkiler yapacaksa yapsın, yoksa yabancılar yapacak. Adalet tecelli ettikten sonra bunu kimin yaptığının bir önemi yok. Avrupa yaptı, UEFA yaptı bizim için önemli değil" diye konuştu.
ASLAN: BOURCENAU İLE GÖRÜŞTÜK
Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Aslan, "Romen orta saha oyuncusu Bourcenau transfer gündemimizde yer alan bir isim. Kendisiyle görüştük. Ancak bir sürü isimle daha görüştük. Transfer çalışmaları için çok büyük uğraş veriyoruz. Ama mutlaka oyuncu alacağız diye bir garanti veremeyiz. Takımımızın gücünü artırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.
ÖZER: FUTBOLU BURADA BIRAKMAK İSTİYORUM
Trabzonspor’un yeni transferi Özer Hurmacı, Kasımpaşa ile devre arasında antrenmana çıktığını belirterek, "Fiziksel olarak kendimi hazır hissediyorum. En kısa zamanda kendimi gösterip, her zaman hayalini kurduğum Trabzonspor formasını giymek istiyorum. Trabzon’da olmaktan dolayı mutluyum. Ailem ve arkadaşlarım burada. Çocukken hayranı olduğum Hami Mandıralı, şimdi yardımcı hocam. Burada başarmak istediğim çok şey var. En büyük hedefim ise futbolu Trabzonspor formasıyla bırakmak" diye konuştu.
"ÇAYKUR RİZESPOR İLE DOSTÇA OYNAYACAĞIZ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay da, Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile yapacakları maçın iki Karadeniz ekibi arasında dostça geçeceğini söyledi. İki takımın hem ezeli rakip hem de ebedi dost olduğunu vurgulayan Akçay, “Biz de kazanmak için oynayacağız, rakibimiz de. Oldukça güzel bir ortamda geçeceğine inandığımız maçta kazanan futbol olacak" dedi.
Bu arada Akçay’ın zorlu karşılaşma da özellikle orta saha oyuncularından hücuma katkılarını artırmasını istediği belirtildi.

YES(TM/AÖ)