Kopenhag'ı Arena'da konuk eden Aslan, ilk 45 dakikasında müthiş oynadı ve attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Melo, Sneijder ve Drogba attı.. 
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kopenhag'ı konuk etti.
Maçın ilk 45 dakikasında Galatasaray fırtına gibi esti. Rakibine sahayı dar eden sarı-kırmızılılar, 10'da Melo, 38'de Sneijder ve 45'te de Drogba'nın golleriyle soyunma odasına 3-0 önde gitti. Karşılaşmanın ilk yarısındaki tempo ikinci yarıda düşerken, oyunun tek hakimi olan sarı-kırmızılı takım oyunun son dakikalarında Claudemir'in golüne engel olamadı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı. 
 
Sarı-kırmızılılar bu sonuçla puanını 4'e çıkartırken, Juventus'un Real Madrid deplasmanından kaybetmesiyle ikinci sıraya yükseldi. Konuk takım Kopenhag 1 puanla grubun dibine demir attı. 
  
PERDEYİ MELO'NUN KAFASI AÇTI!
Karşılaşmaya müthiş bir seyirci desteğiyle başlayan Galatasaray, rakibi Kopenhag'a ilk dakikalarda top göstermeden mücadele etti. Sarı kırmızılıtakım maçın başlamasından kısa süre sonra oyunu rakip yarı alanayıkarken golü de ilk 10 dakika içerisinde buldu.
9. dakikada sağ kanattan Dany'nin ortasında Melo harika bir kafa vuruşuyla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

SNEIJDER YİNE ATTI
Golün ardından Galatasaray'ın Kopenhag karşısındaki etkisinden azalma olmadı. Sarı kırmızılı takım özellikle Melo'nun etkili oyunu sayesinde rakip yarı sahasına rakibini geçirmezken oyun üstünlüğünü elinde tuttu.
Sarı kırmızılı takım üst üste geliştirdiği ataklarda ilk yarının bitimine kısa bir süre kala golü buldu. Galatasaray, son haftaların formda ismi Sneijder ile farkı, 39. dakikada ikiye çıkardı.
Hızlı gelişen atağımızda Eboue, hızla rakip ceza alanına hareketlendi ve sol çaprazdan ceza alanına giren Sneijder'e yerden pasını gönderdi. Sneijder de gelen topu sağ ayağıyla uzak köşeye gönderdi ve fark 2'ye çıkardı.

EBOUE BU KEZ DROGBA'YI GÖRDÜ!
Mücadelede ikinci golü bulduktan sonra iyice rahatlayan Galatasaray, ilkyarının 2-0 biteceğini sananları yanıltarak farkı üçe çıkardı.

45. dakikada Sağ kanattan gelişen atağımızda Bruma'nın pasıyla sağ kanattan ceza alanına giren Eboue, son çizgiye inip yerden pasını uzak noktadaki Drogba'ya çevirdi ve Drogba topu düzgün bir vuruşla boş ağlaragönderdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 3-0'lık Galatasarayüstünlüğü ile sona erdi.

BURAK YILMAZ GOL ATAMADI AMA...
Maçın ikinci yarısına skoru koruma amaçlı değil, farklı arttırma çabasıyla çıkan Galatasaray'da son haftalarda kaçırdığı gollerle adından söz ettiren Burak Yılmaz'ın çabaları damga vurdu.
Yılmaz, sağ kanatta başladığı maçta belki de kariyerinin en fazla koştuğu maçı oynayarak taraftarlarla barışırken yakaladığı gol pozisyonlarından iseyararlanamadı. İkinci yarıda iki net gol pozisyonuna giren Burak Yılmaz, çerçeveyi tutturamasa da çabalarıyla tribünlerden uzun süre alkış aldı.

KOPENHAG'DAN MORAL GOLÜ
İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünün ardından sarı kırmızılı takımoyunu kontrollü şekilde rölantiye almaya başladı. Kalesinde önemli pozisyonlar vermemesine rağmen konuk ekip Kopenhag golü buldu.
88. dakikada Claudemir, ceza alanı ön çizgisinden savunmanın arasındanceza alanına girip karşı karşıya pozisyonda Muslera'yı mağlup etti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, sahadan 3-1'likgalibiyetle ayrıldı.

Galatasaray: 3 - Kopenhag: 1

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Alexsandar Stavrev, Marjan Kirovski, Dejan Kostadinov (Makedonya)

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Dany, Bruma, Selçuk İnan, Melo, Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba

Kopenhag: Wiland, Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Bengtsson, Gislason, Claudemir, Delaney, Jorgensen, Braaten, Vetokele 

Goller: Dk. 9 Melo, Dk. 38 Sneijder, Dk. 45+1 Drogba (Galatasaray)

Sarı kart: Dk. 32 Delaney (Kopenhag)