MEDİCAL Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçına 'fun-climbing' (ipli tırmanış) yaparak hazırlandı.
Antalya-Alanya yolu kenarında bulunan Anadolu Park'ın misafiri olan Antalyaspor, burada önce 'fun-climbing', ardından mangal partisinde ziyafet yaptı. Tırmanma ormanında yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerinde bulunan ağ köprülü, kalaslı ve halatlı 60'ın üzerinde tırmanma elemanlı, 6 farklı parkur ile her zevke hitap eden Anadolu Park'ta futbolcular 'Survivor heyecanını' yaşadı.
Konsantrasyona, denge sağlamaya ve zindeliğe duyulan gereksinimi sağlayan ipli tırmanış zorluk derecesine göre 5-12 metre tırmanma, 10 ile 12 metre yükseklikli parkurlarla heyecan yaratıyor. Kırmızı beyazlı futbolcular zaman zaman parkurlarda zorlansalar da hedefe ulaşmayı başardı. Futbolcular aktif futbol yaşantısını tamamladıktan sonra Ümit Karan gibi Survivor'da yarışmak istediklerini söyledi.
"KASIMPAŞA LİGİN EN İYİ TAKIMI"
Teknik direktör Samet Aybaba, mangal partisinden sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları maçlarda hep geriden gelip maçı kazandıklarını söyleyen Samet Aybaba, "Oyuncularım sanırım heyecanı seviyor. Bu hafta Kasımpaşa ile oynayacağız. Rakibimiz ligin en iyi takımı. Son 7 haftadır mağlup olmuyorlar. Biz de iyi takımız. Son Sivasspor maçında futbol adına her şeyi yaptık. Artısı olan takımların tabii ki bir takım eksikleri de var. Bunlarla ilgili çalışmalar da yapıyoruz. Kendi sahamızda bu maçı kazanarak daha yukarılara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ise zorlu maçları seven bir kulüp olduklarını söyledi. Zorlu rakiplere karşı daha iyi futbol oynadıklarını belirten Gültekin Gencer, şöyle devam etti:
"Hem ligde, hem de kupada sürprizler yaşanıyor. 7 Süper Lig takımı kupaya veda etti. Biz her iki kulvarda da çok zarar görmeden yolumuza devam ediyoruz. Bizim tek rahatsızlığımız hem ligde, hem kupada yoluna devam eden takımımıza destek olmaması. Antalyalılar maçlarımıza duyarsız. Biz bundan üzüntü duyuyoruz."
Gencer, devre arasında transfer yapacaklarını ekledi.