MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe müsabakasını kazanacaklarını iddia etti.
Samet Aybaba, Fenerbahçe ile oynayacakları maç için gazetecilere değerlendirmede bulundu. 2-0 kaybettikleri Torku Konyaspor maçı sonrası oyuncularıyla hataları gözden geçirdiklerini belirten Samet Aybaba, "Fenerbahçe şu an ligin lokomotifi, zor maç. Çok tempolu oynuyorlar. Biz de iyi takımız. Önümüzde uzun bir süre var. O süreyi iyi değerlendirip, bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.
BAROS'A VERİLEN CEZA AĞIR DEĞİL
Torku Konyaspor maçında hakeme hakaret ettiği için kırmızı kartla cezalandırılan Milan Baros'a verilen 3 maçlık cezayı da normal karşılayan Samet Aybaba, "Hakem raporuna göre bence Milan Baros'a verilen ceza çok ağır değil" diye konuştu. Samet Aybaba, sergilenen futbolu beğenip beğenmediği yönündeki soruya şu cevabı verdi:
"Sonuçta takıma takviye anlamında bazı şeyleri tam yapamadık. Biliyorsunuz bazı kulüplerde bu işler sıkıntılı. O nedenle bu anlamda bazı sıkıntılarımız var. Biz takım içerisindeki oyuncularla bunu aşmaya çalışıyoruz. Fena da değil, mesafe katettik. Tabi takımın performansını bir maça bağlamamak lazım. Bundan önce 5 maçlık bir periyodumuz var. 3 galibiyet, 2 beraberlik aldılar. İyi oyuncularımız var. Onlarla çalışarak en azından devre arasına kadar bu konuda aşama katetmek istiyoruz."
Salet Aybaba, devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı şeklinde soruya ise, "Bütün dünyadaki takımlar şu an transfer için çalışıyor. Dünyanın en iyi takımları bile transfer için çalıştığına göre biz de bu anlamda bazı çalışmalar yapıyoruz. İzlediğimiz oyuncular var. Bu konuyu daha sonra oturup konuşacağız" karşılığını verdi.
ÇOK KARAMSARLIĞA GEREK YOK
Takım kaptanı Uğur İnceman ise ligde 3 maçtır kazanamadıklarına dikkati çekerek, “Sadece son maçımızı kaybettik. Daha önce 5 maçlık bir serimiz vardı. 3 maç üst üste kazanıp, 2 maçta da berabere kalmıştık. Son maçta mağlup olduk. Gidişatımız çok iyiydi ama çok karamsarlığa gerek yok. Biz sadece son maçta kötü performans gösterdik, onun dışında diğer maçlarda üstündük" dedi.
İnceman, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini, ancak bu yıl büyük takımlardan puan aldıkları için bu maçtan da umutlu olduğunu belirtti.
FENERBAHÇE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Hasan Subaşı Tesisleri'nde Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı futbolcular, sabah idmanını düz koşu, dar alanda çalışma, ardından yarı sahada çift kale çalışması gerçekleştirdi. İdmana, sakatlıkları süren Onur, Zeki ve Koray katılmazken, Serkan Balcı düz koşu yaptı. Ülkelerinde bulunan Tita, Vederson ve Isaac ile milli takım kampındaki Emrah Başsan idmana katılmadı.