Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 2013-2014 sezonu Top 16 E grubu üçüncü haftasında yarın Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile karşılaşacak.

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda mücadele eden Anadolu Efes, yarın Yunanistan deplasmanında karşılaşacağı

Panathinaikos'u mağlup ederek, grubundaki ilk galibiyetini almak istiyor. Panathinaikos-Anadolu Efes maçı Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan Olimpik Spor Merkezi'nde saat 21.45'te başlayacak.

Anadolu Efes, grubundaki ilk iki maçında İspanyol temsilcileri Barcelona (84-65) ve Unicaja Malaga'ya (74-72) kaybederek Top 16 turunda henüz galibiyeti bulamadı. Avrupa Ligi'ndeki son 5 maçını kaybeden Anadolu Efes, bu kötü gidişatı Panathinaikos'u mağlup ederek durdurmak istiyor. THY Avrupa Ligi'nin başarılı takımı Panathinaikos ise Top 16'ya iyi bir başlangıç yaparak, ilk iki maçında İtalyan temsilcisi EA7 Emporio Armani ve Laboral Kutxa'yı yenen Yunan ekibi, Anadolu Efes karşısında gidişatı bozmamayı hedefliyor.

Grupta bu karşılaşmanın haricinde bugün Olympiakos-Barcelona, yarın ise EA7 Emporio Armani-Laboral Kutxa ve Unicaja Malaga-Fenerbahçe Ülker maçları oynanacak. İSTANBUL /