ALANYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, her takım için zorlu bir deplasman olan Nazilli'den alınan 1 puanın kendileri için iyi olduğunu söyledi.

Ligin 2'nci yarısına çok zorlu bir deplasmanla başladıklarını belirten Altıparmak, "Nazilli deplasmanı her takım için çok zor olacak. Bunu bilerek maça başladık. Birkaç oyuncuları eksik olmasına rağmen devre arasında yaptıkları yeni transferlerle ligin en zorlu deplasmanlarından biri olduğunu gösterdiler" dedi.

İBRE BİZDEN YANAYDI

Maçın tamamında kontrollü bir futbol oynandığını, ancak karşılaşma boyunca ibrenin kendilerinden yana olduğunu dile getiren Altıparmak, "Rakibimizin girdiği ve kaçırdığı hiç pozisyon olmadı. Bizim kaçırdığımız 2 net pozisyon vardı. Özellikle Ali ile yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilseydik belki de galip gelecektik. Altınordu'nun puan kaybettiği haftada kazansak lider olacaktık. Ama deplasmanda alınan 1 puan bizim için iyi. Futbolcu kardeşlerimi yaptıkları mücadeleden dolayı kutluyorum. Artık bu maçı unutup, biran önce Bugsaşspor maçına kenetleneceğiz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)