ISPARTA Davraz kampında oynadığı hazırlık maçlarında Kardemir Karabükspor'a 2-0 yenildikten sonra, Alanyaspor'a 3-0'lık skorla boyun eğen Altınordu, yeni sezon öncesi tehlike sinyalleri verdi.
Oyuncularının performansından memnun kalmadığını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, acilen takviye yapmaları gerektiğini söyledi. Yoğun tempoyla lige hazırlandıklarını, ancak oyunsal anlamda eksiklerin göze çarptığını belirten Hüseyin Eroğlu, "Kuşadası kampında dersimize iyi çalışmalıyız" dedi. Alanyaspor karşısında basit hatalar yaptıklarının belirten Hüseyin Eroğlu, rakiplerinin deneyimli kadro kurduğunu belirtirken şunları söyledi:
"İlk yarıda üstündük, ancak ikinci yarıda kötü goller yedik. Skor ölçü değil ama ligin çok daha zor olacağının farkındayız. Güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Kaleci ve orta saha transferlerini bir an önce gerçekleştirmeliyiz. Bunların dışında 1-2 takviye daha yapabiliriz."
Bu arada Altınordu, yarın bitecek Isparta kampın ardından üç gün bayram iznine çıkacak.
BÜYÜK İŞBİRLİĞİ
Altınordu ile Almanya 1'inci Ligi'nin köklü kulüplerinden FC Köln arasında akademi düzeyindeki futbolcuların karşılıklı eğitimi konusunda anlaşma sağlandı. Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) öğrencilerinin Köln Futbol Akademi’sinde, Alman sporcuların da Altınordu’da özel eğitimlere alınacağı bildirildi. Değişim programı, U-17 takımından Ali Mert Aydın (solda) ve Murat Arslan’ın 30 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Köln Futbol Akademisi’ne gitmeleriyle başlayacak. Bir süre sonra Alman oyuncular da Selçuk’a gelerek çalışmalara katılacaklar.

FOTOĞRAFLI