ALTINORDULU futbolcular, Isparta kampının ardından 2 günlük bayram iznine çıkarken yönetim, genç golcü Doğan'ı kiralık listesine koyarken Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılan 34 yaşındaki santrfor Emrah Bozkurt'u listeye aldı.
Daha önce yaşı ilerlemiş oyunculara soğuk bakan yönetim, takımın 2 hazırlık maçında 5 gol yiyip, tek gol daha atamaması üzerine gençlere ağabeylik yapacak isimleri de değerlendirmeye başladı.
Altınordu'nun yanı sıra Denizlispor ve Adana Demirspor'un da talip olduğu Emrah'ın durumunun bayramdan sonra netlik kazanacağı ifade edildi. Bonservisi elinde olan tecrübeli golcü geçen sezon Süper Lig'e çıkan Mersin'de 4 gol atmıştı. Altınordu'nun uzun süredir peşinde olduğu Gençlerbirliği'nden kaleci Ferhat'ın transferini büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi. Savunmaya takviye yapmaya hazırlanan İzmir ekibi Samsunspor'dan stoper Tuna Üzümcü'yle de ilgileniyor.
ŞAMPİYONLAR DUVARDA
Altınordu yönetimi, 2 sezon üst üste yaşanan şampiyonluklarda pay sahibi olan futbolcuların posterlerini, Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Tesisleri girişindeki dağın yamacına asarak asarak jest yaptı. Son iki sezonda en fazla forma giyen kaleci Evren, Gökhan Yılmaz, Sinan, Kemal, Murat Cömert, Timur, Halil İbrahim, Engin, Gökhan Karadeniz, Ozan, Taha, Arif ve Mertan'ın büyük boy fotoğraflarının, altyapıdaki genç futbolculara örnek olması amacıyla duvara asıldığı belirtildi.

FOTOĞRAF