PTT 1'inci Lig'in yeni ekibi Altınordu, 2'nci Lig'e veda maçında deplasmanda Bayrampaşa'yı iki kez geriye düşmesine rağmen 3-2 yenerek 2013-2014 sezonunda profesyonel liglerin en başarılı takımı oldu.
Üst üste 9 maç kazanıp 34 haftada 81 puana ulaşan Altınordu, PTT 1'inci Lig'de 36 haftada 78 puan toplayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u geride bıraktı. Altınordu ve Ankaragücü 77'şer golle liglerin en skorer takımı olurken, Altınordu 54 genel averajla zirveyi kaptırmadı. Fenerbahçe ve Giresunspor'la birlikte evinde yenilmeyen üç ekipten biri olan Altınordu, 22 gol yiyen Ankara Demirspor'dan sonra kalesinde 23 görerek en az gol yiyen ikinci takım oldu.
Bayrampaşa önünde 89'uncu dakikada takımına galibiyeti getiren Gökhan Karadeniz, 27 gole ulaştı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanında attığı bir gol TFF kayıtlarında hata sonucu Timur'a yazılan Gökhan, tüm liglerin de en skorer ismi oldu. Kırmızı lacivertli takım ve teknik heyet, şampiyonlukla biten sezonu İstanbul'da düzenlenen gece ile kutladı.
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, izin alarak geldiği Bayrampaşa maçının ardından UEFA A Lisans Kursu için Antalya'ya döndü. Takıma ayak uyduracak oyuncular alacaklarını söyleyen Eroğlu, "Çıkış yapabilecek transferler yapacağız, 7-9 arasında futbolcu alacağız" dedi.

MK(YC/AÖ)