SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü Eyüpspor’a konuk olacak Altınordu’ya sakat oyuncularından müjdeli haberler geldi.
Dizinde ödem oluşan kaleci Evren, kasığından sakatlanan kaptan Murat ve Halil İbrahim ile adalesinde zorlama tespit edilen Olgay’ın Eyüp sınavına yetişecek olması teknik kadronun yüzünü güldürdü. Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, sadece Engin Güngör’de darbeye bağlı olarak 1'inci derece kas zorlanması olduğunu ve genç oyuncunun hafta sonu takımda yer alamayacağını açıkladı. Sakatlardan gelen haberlerle rahatladıklarını ifade eden Gündoğdu, daha sonra şunları söyledi:
"Açıkçası hafta başında Evren, Murat, Halil İbrahim ve Olgay’ın Eyüpspor maçına yetişeceğini zannetmiyorduk. Ancak sağlık ekibinin olumlu raporuyla sıkıntıdan kurtulduk."
Öte yandan Eyüpspor’un evinde oynadığı 4 maçta henüz galip gelemediğini hatırlatan Sedat Gündoğdu, "Rakibimiz taraftarı önünde kötü gidişata son vermek için bize bileniyor. Oldukça zor bir maça çıkacağız. Dikkatli olmalıyız" diye konuştu. 

OA(YC/AÖ)