SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta 3 farklı öne geçtiği Tepecikspor maçından son 10 dakikada yediği gollerle 1 puanla ayrılan lider Altınordu, yarın Ofspor’la deplasmanda karşılaşacak.
Of İlçe Stadı’n da 13.30’da başlayacak maçı Nuri Karahançer yönetecek. Son 11 maçını kaybetmeyen 38 puanlı Tepecikspor'da Mertan ve Olgay sakat, Murat cezalı durumda bulunuyor.
Altınordu’nun maça Evren, Gökhan Yılmaz, Melihcan, Engin, Gökhan Karadeniz, Arif, Halil İbrahim, Kemal, Taha, Sinan kadrosu ile çıkması bekleniyor. Grupta ikinci yarıya Alanyaspor beraberliğiyle başlayan, bileği 13 maçtır bükülmeyen 28 puanlı Nazilli Belediyespor, Bozüyükspor deplasmanına çıkacak. Bozüyük İlçe Stadı’nda Öner Fırat’ın düdük çalacağı mücadele de aynı saatte oynanacak.
ALTINORDU'DA TRANSFERLERE DEVAM
Altınordu, Tavşanlı Linyitspor’dan orta saha Gökhan Öztürk’le anlaşarak kadrosuna beşinci Galatasaray patentli ismi kattı. Sarı kırmızılılar'ın alt yapısında yetişen, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor’da da forma giyen 24 yaşındaki Gökhan ilk yarıda 1. Lig’de 7 maç oynadı. Altınordu’da Galatasaray’da yetişen Sinan, Arif, Mertan ve Evren de forma giyiyor. (YC/AÖ)