SEZON başında 15 transfer yaparak 100'üncü yılında şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Altay, şu ana kadar hiçbir maçta tam kadro sahaya çıkamadı. 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta lider Ankaragücü’nün 6 puan gerisinde 16 puanla 6’ncı basamakta yer alan siyah beyazlı ekipte sezon başından bu yana 9 futbolcu sakatlık problemi yaşarken, 5 oyuncu ise cezalı duruma düştüğü maçlarda forma giyme şansı bulamadı.
Sakatlanan Burak 7, Çetin 6, Mehmet 5, Erdal 3, Mustafa ise 1 maçta görev alamadı. Geçen sezondan sarkan cezasını ilk 5 haftada tamamlayan Şehmus’un yanı sıra kart cezalısı durumuna düşen Gurur, Selçuk, Ardahan ve Alihan 1’er müsabakada takım arkadaşlarını yalnız bıraktı. Altay’da son olarak kaleci Fatih’in parmağının kırılması, Adem’in de sakatlanması keyifleri kaçırdı.
İzmir ekibinde çapraz bağ ameliyatı olan Metin ve tendonundaki ağrılar nedeniyle bıçak altına yatan kaleci Ramazan hiç forma giyemeden sezonu kapattı. İlk 6 haftanın vazgeçilmezi Korhan da kadro dışı bırakıldı. Altyapı antrenörüyle bireysel antrenmanlarını sürdüren Korhan’ın affedilmeyeceği, peşinatını getirmesi halinde sözleşmenin feshedileceği bildirildi. MK(YC/AÖ)