Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- ALTAY'da teknik direktör arayışlarını sürdüren yönetim bugün Tolgay Kerimoğlu ile bir araya geldi. Son iki sezonda Ofspor'u çalıştıran deneyimli teknik adamla alacağı ücret, yapılacak transferler, çalışacağı ekibi ve takımın hedefinin ne olacağı gibi konularda 5 saatlik bir görüşme yapan kurmayların, Kerimoğlu'na son kararı yarın akşam ileteceği öğrenildi. 

Siyah-beyazlıların yarın diğer teknik direktör adaylarından Ümit Turmuş'la masaya oturacağı bildirildi. Bucaspor'la da temas halinde olan Turmuş'un yanı sıra yönetim, Ümit İnal'a da teklif götürmeyi planlıyor. İzmir ekibi çarşamba gününe kadar üç teknik adamdan biriyle anlaşarak iç ve dış transfer çalışmalarına başlamayı hedefliyor.

UMUT SÖZEN ATAĞI

Altay'ın Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Umut Sözen'e talip olduğu öğrenildi. Geçen sezon Manisaspor ve Adana Demirspor'da top koşturan 24 yaşındaki futbolcuya, göreve gelecek teknik direktörün onay vermesi halinde yönetim pazarlıklara başlayacak. Altay altyapısından yetişen Umut; Ankaraspor, Ankaragücü ve Kayserispor'da da oynamıştı.