ALTAY'da Ramazan Torunoğlu'nun istifasının ardından göreve gelen teknik direktör Mesut Toros, dün takımla çıktığı ilk idmandan sonra oyunculara iki günlük izin verdi. Siyah beyazlı ekibin 18 gündür ara vermeden çalıştığını dile getiren Toros, "Karakterli bir ekip oluşturulmuş, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ramazan hocanın ayrılması futbolcuları üzmüş, bu yüzden takıma izin verdim. Pazartesiden itibaren moralli bir şekilde yeni bir sayfa açacağız" dedi.
Aydınspor 1923'teki idari menajerlik görevini bırakarak yuvaya dönen Toros, "Altay'ın hazırlık maçlarını izledim. Gençleri de altyapıda görev aldığım dönemden biliyorum. Az zamanımız kaldı, çabuk yol katetmeliyiz. Forvet, orta saha ve kanat takviyesi yapmamız gerekiyor" diye konuştu. Deneyimli çalıştırıcı, kadro dışı bırakılan Alihan'ı, yönetimin de uygun görmesi halinde takımında görmek istediğini söyledi. İzmir ekibinin Aydın'dan orta saha Semavi Özgür'ü listeye aldığı öğrenildi.
KOMBİNE ALANA 100. YIL FORMASI
Altay yönetimi yeni sezon kombine bilet fiyatlarını belirledi. Önümüzdeki cuma günü satışa sunulacak kombineler açık tribün 100, kapalı 250, VIP 1000 TL olarak açıklandı. Kombine bilet alan taraftarlara 100. yıl forması hediye edileceği bildirildi.