ALTAY'ın yeni sezon hazırlıklarına tarihinde belki de ilk defa geçen yıldan kalan malzemelerle başladığına ilişkin 'nın (Doğan Haber Ajansı) haberinin doğru olmadığını öne süren siyah beyazlı kulüp, yaptığı açıklamada kendisini yalanlayan ifadeler kullandı.
Kulübün internet sitesinde, "Ülkemizin önde gelen bir haber ajansında ve önemli bir ulusal gezetemizde, kulübümüzde forma ve antrenman malzemesi sıkıntısı yaşandığını üzülerek gördük" ifadesini kullanan yönetim, hemen ardından, "Belirlenen program dahilinde yeni malzemelerin tedarik süreci devam etmektedir" cümlesiyle yeni sezon malzemelerinin gelmediğini doğruladı.
Açıklamanın devamında, "Umbro firması ile günler öncesinde anlaşılmış olup, kulübümüze özel malzemelerin imalat ve tedarik süreci devam etmektedir" denildiği dikkati çekti.
TARAFTARLAR: "UZUN SÜRE GEÇTİ"
Taraftarlar ise, "Takımın antrenmanlara başlamasının üzerinden 3 haftadan daha uzun bir süre geçti, futbolcular hala geçen sezonun malzemelerini kullanıyor. Parasını verdikten sonra en özel malzeme bir hafta hazır olur. Altay tarihinde böyle ayıp yaşanmadı" diyerek yönetime tepki gösterdi.