TRANSFERDE Ankara Demirspor'dan kaleci Burak, Ofspor'dan Serkan, Eskişehirspor'dan Yiğit ve İzmirspor'dan Enes'le sözleşme imzalayan Altay, Kırklarelispor'dan orta saha oyuncusu Kürşad Ergun Aydın ve Aydınspor 1923'ten kaleci Bulut Basmaz'ı da renklerine bağladı. İki futbolcuyla 2'şer yıllık mukavele yapılırken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'lu golcü Deniz Sert'in transferinde pürüz çıktı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Deniz için 25 bin TL bonservis bedeli istemesi üzerine görüşmelerin tıkandığı açıklandı.
Asbaşkan Sadettin Ünlü, Bergama Belediyespor'dan Turgay ve Kızılcahamamspor'dan Hüseyin Bak'la görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Ünlü, "İki oyuncuda sona yaklaştık. Önümüzdeki hafta başında imza atacaklarına inanıyorum" dedi.
Siyah beyazlıların bir santrfor ve bir de stoper alarak transferi bitireceği belirtildi. Öte yandan İzmir ekibi yeni sezonunun çalışmalarına yarın başlayacak. Saat 10.00'da Kutlu Aktaş Tesisleri'nde toplanacak siyah beyazlılar, kamp için Ödemiş Gölcük'e hareket edecek.

FOTOĞRAFLI