Alkmaar'lı Futbolcular, Yerde Kalan Arkadaşları İçin Ağladı


UEFA Avrupa Ligi'ndeki Hollanda temsilcilerinden AZ Alkmaar'ın, İrlanda'nın Dundalk takımıyla oynadığı D Grubu ilk maçı 1-1 sona ererken, karşılaşmada yaşanan bir olay izleyenleri şoke etti.

Karşılaşmanın 60. dakikasında AZ Alkmaar'ı 1-0 öne geçiren Belçikalı futbolcu Stijn Wuytens, vuruş esnasında rakip takımın kalecisiyle çarpıştı.

YERE ÇAKILDI
Wuytens, aldığı darbenin etkisiyle yerde hareketsiz biçimde yatarken, 26 yaşındaki futbolcunun bu halini gören diğer oyuncular ve taraftarlar resmen şoke oldu. AZ Alkmaar futbolcusu Alireza Jahanbakhsh, yedek kulübesinin önünde dizlerinin üzerine çöktü ve arkadaşı için ağlamaya başladı.

FUTBOLCULAR AĞLADI
Aynı anda takımın teknik direktörü John van den Brom ve diğer futbolcular Wuytens'in tedavisini endişeli gözlerle izlerken, gözyaşlarına engel olamadı. Sağlık ekibinin 4 dakika süren müdahalesinin ardından kendisine gelen Belçikalı futbolcu, saha kenarına alındı.

ATLATAMADILAR
89. dakikada Kilduff'un golüyle karşılaşma 1-1 sona erdi. Ancak karşılaşmanın son yarım saatinde futbolcuların yüzündeki şok ve üzüntünün hiç geçmediği de gözlendi. Wuytens'in ciddi bir durumunun olmadığı anlaşılınca da maça kalındığı yerden devam edildi.