İNEGÖLSPOR, Balıkesirspor’un sağ açığı Ali Akburç’u transfer etti. Tecrübeli oyuncu Bordo Beyazlı ekibin Manavgat kampına katılarak antrenmanlara başladı.

Bir süredir sağ kenar oyuncusu arayışlarını sürdüren İnegölspor, aradığı ismi Balıkesir’de buldu. Bordo Beyazlılar, Balıkesirspor’da göstgerdiği performansla dikkat çeken Ali Akburç ile anlaştı.

ANTRENMANLARA ÇIKMAYA BAŞLADI

Bir süredir devam eden görüşmeler sonucunda önceki gün İnegölspor’un teklifini kabul eden Ali Akburç’un Bordo Beyazlıların Manavgat’ta devam eden kampına dahil olduğu ve dün yapılan 2 antrenmana takımla birlikte çıktığı öğrenildi.

ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILACAK

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, Ali Akburç ile anlaştıklarını doğruladı. Güldüren, Ali’nin kampa katıldığını da belirterek şimdi hedeflerinin bir orta saha transferi olduğunu söyledi. İnegölspor orta sahaya yapacağı takviye ile transferi kapatacak.

ALİ AKBURÇ KİMDİR?

Futbola Hacettespor altyapısında başlayan Ali AKburç, 2004 yılında Gençlerbirliği’ne transfer oldu ve 2006 yılında bu takımda profesyonele geçiş yaptı. 2 sezon Fethiyespor’da kiralık olarak forma giyen Ali Akburç, daha sonra sırasıyla Şanlı Urfa ve Hacettepe’de kiralık olarak oynadı. Ali Akburç, 2013 yılında Balıkesirspor’a transfer olmuştu.