CORİTİBA BAŞKANI ANDRADE:''ALEX'E MİLLİ TAKIMLAR İÇİNDEN CİDDİ TEKLİFLER VAR'' ''SAO PAULO MAÇI İLE KANAYAN YARAYI DURDURMAK İSTİYORUZ'' Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex De Souza geçen yıl sonunda Brezilya'ya dönmüştü.

Gittiği günden bu yana Coritiba'yı sırtlayan ve ilk haftalarda takımını liderlik koltuğuna oturtan Alex gönüllerde taht kurdu. Ancak son dönemde küme düşme hattına yakın durumda bulunan Coritiba'da Alex sorgulanıyor. Kaptan Alex'in Brezilya'da geleceği tartışılmaya başladı.

Brezilya'nın ünlü gazetesi Gazeta Esportiva'da yer alan habere göre bir sempozyuma katılan Coritiba Başkanı Vilson Ribeiro de Andrade çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Andrade; orta saha oyuncuları Alex'e milli takımlar içinden ciddi teklifler olduğunu ve oldukça ısrarcı olduklarını belirtti. Alex'in Coritiba'yla 1 yıl sözleşmesi bulunduğunu ayrıca Alex'in Coritiba'da mutlu olduğunu söyleyen Andrade seçeneğin Alex'in kararına bırakılacağını ve saygı duyacaklarını ifade etti. Alex'in iyimser tavırları ve Coritiba'yı sahiplenmesine de değinen başkan Andrade bu konuda çok memnun olduğunu sözlerine ekledi. Andrade; "Bizim diğer takımlara karşı gücümüz belliydi Alex bizi seçti.Coritiba'da oynamak isterse oynar.Kulübün ligden düşmesi bizim açımızdan çok kötü olur.Pazar günü Sao Paulo ile çok önemli bir maça çıkacağız.Şu anlık bir kanama var ama bu maçla kanamayı durdurmak istiyoruz'' diyerek sözlerini noktaladı. Brezilya Serie A Ligi'nde mücadele eden Coritiba 45 puanla 16.sırada bulunuyor.



ud (ud)