Faruk ZABCI, LONDRA- Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Ramires, Londra'da geçen yıl "Yılın Kebapçısı" ödülünü alan Efes2' ye gelip alt kattaki gazinosunda felekten bir gece çalıp Türk garson, dansöz, şarkıcı ve müzisyenlerle kaynaştı.

26 Şubat İstanbul'da Türk Telekom Arena'da ve 18 Mart'ta Stamford Bridge'de Galatasaray ile oynayacakları maça özel önem veren Ramires, bir arkadaşı, kız kardeşi ve annesi ile birlikte geldiği restoranda saat 22.30'dan sabahın saat 02.30'una kadar eğlendi. Türk restoranında ısrarlar üzerine kolbastı oynadığı belirtilen Ramires, Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza'nın yakın arkadaşı olduğunu da çevresindekilere belirtti. Efes2'de Fenerbahçeli lokanta müdürlerinden Erol Oylum'a ilginç açıklamalar yapan Ramires bir gün Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi.

Galatasaray taraftarı olduğu için Efes2'nin gazino kısmını GS maçı olduğu günlerde Galatasaray Lokali olarak kullandıran restoran sahibi Kazım Akkuş ise Ramires'in söylediklerinden memnun kalmadı.

"Bir gün Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu ediyorum" diyen Ramires, "Galatasaray'a gol atmayı hedefliyorum. Bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğim. Bu golü Efes2'ye tekrar gelip kolbastı oynayarak kutlamak istiyorum" dedi. Lokantada Don Perignon şampanyası açtırıp karışık kebap yiyen Ramires, haftalık 100 bin pound kazanıyor ve orta saha futbolcusu olmasına rağmen Chelsea'de attığı gollerle dikkat çekiyor. fz (ud)