Serhan TÜRK, İstanbul- Galatasaray'ın Gremio'dan kadrosuna kattığı sol kanat oyuncusu Alex Telles, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı takıma transfer olarak rüyasını gerçekleştirdiğini belirten Telles, "Buraya gelişimdeki en büyük amaç elimden gelenin en iyisini yapıp takımıma yardım edebilmem. Başkan ve hocam bana güvendi. Onların güveniyle buraya geldim" dedi.

"Brezilya'da futbol daha farklı olabilir ama kendime göstermek istiyorum" diyen Telles, "Gremio ve Galatasaray arasında transfer gerçekleşiyor ve herkesin mutlu olması gerekiyor. Rüyam gerçekleşti ve Galatasaray'a kavuştum. Adaptasyonum kısa sürede gerçekleşti. Beklentilerin yüksek olması normal. Bana güven en üst düzeyde olduğu için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Cristian Baroni'nin 'Onun Real Madrid'e gitmesini bekliyorum' şeklindeki sözlerine cevap veren Telles, "Galatasaray, Real Madrid'den daha aşağıda bir takım değil. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşacağız. Benim için Galatasaray'da oynamak çok önemli bir şey. Galatasaray'ın bir dünya takımı olduğunu düşünüyorum. Burada olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda oynamak istediğini belirten Telles, "Galatasaray'da göstereceğim performans çok önemli olacaktır. Burada göstereceğim performansta milli takım hocamızın gözünde olumlu bir düşünce oluşturacaktır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Telles son olarak, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursaspor ile oynayacakları maçta görev almak istediğini belirtti. ST(MA)