Fransız kulübü, bir süredir yakından takip ettiği genç futbolcu için 10 milyon Euro'luk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi ile görüşen Alex Telles, resmi teklif geldiği takdirde kulüpler anlaşırsa PSG'de forma giyebilecegini belirtti. Sarı kırmızılı yönetim de, cazip teklif karşısında Hamza Hamzaoğlu'nun kararına göre hareket edecek.

Hamzaoğlu, Avusturya kampının başında Alex Telles'in izlendiğini bildiklerini ve olası bir durumda Lionel Carole takviyesiyle o bölgeyi doldurmak istediklerini söylemişti. PSG, Galatasaray kulübüne resmi teklifi yaptıktan sonra son karar Hamzaoglu'nun tercihine göre yapılacak.

UEFA Finansal Fair Play kriterleri gereği transfere yüksek rakamlar ayıramayan, araştırmalarını büyük bir titizlikle sürdüren yönetim ise, Alex Telles için gelebilecek teklife sıcak bakıyor.

Alex Telles'i isteyen bir başka kulüp ise Inter. İtalyan kulübün teknik direktörü Roberto Mancini, Brezilyalı sol beki takımında görmek istiyor. Ancak PSG, bu transferde yüksek tekliften dolayı bir adım önde.

Avusturya kampında formuyla dikkat çeken oyuncuların başında gelen Alex Telles, 2013-2014 sezonunun devre arasında Gremio kulubunden 6 milyon 150 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.