Hakem son düdüğü çaldı maç sona erdi. Alanyaspor 4 - 1 Başakşehir

90.DK: 
Başakşehir'e Epureanu'dan sonra bir şok daha. Emre Belözoğlu sarı kart gördü ve haftaya cezalı duruma düştü.  Emre Belözoğlu ceza alanına girerken yerde kaldı. Cüneyt Çakır, bu düşüşü hakemi aldatmaya yönelik bir hareket larak algıladı ve sarı kart gösterdi.

89.DK: Emre Akbaba yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart gördü

88.DK: Alanyaspor Fernandes'le farkı skoru 4 - 1'e getirdi. Hızlı gelişen Alanyaspor atağında Fernandes, önce Attmah'tan sıyrıldı daha sonra Volkan Babacan'ı da çalımlayıp topu boş filelere gönderdi.

84.DK: GOL! Başakşehir farkı 2'ye indiriyor. Sol kanattan sıfıra inen Elia'nın ön direğe kestiği topa Bajic, dokundu. Savunmadan da seken top ağlara gitti.

81.DK:  Sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Fernandes, sıfıra inip topu altıpasa çıkarttı. Uygun durumda vuruşunu yapan Emre Akbaba topu filelere gönderdi.GOL! Alanya farkı 3'e çıkardı

74.DK: Hızlı gelişen Alanyaspor atağında Villafanez, sol çaprzdan ceza sahasına girer girmez sert vurdu. Top az farkla üstten auta gitti.

71.DK: Hızlı gelişen Alanyaspor atağında Emre Akbaba'yı düşüren Epureanu, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

66.DK: GOL! Efecan, Alanyaspor'u 2-0 öne geçiren golü atıyor. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Alanyaspor 1 - 0 Başakşehir

45.DK: İlk yarı sona erdi.

42.DK: Sol kanattan ceza sahasına sokulup sıfıra inen Efecan'ın içeriye çevirdiği topla buluşan M'Billa'nın dönerek vuruşu az farkla auta gitti.



36.DK: Sol kanattan Emre Akbaba'nın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta savunma topu uzaklaştırdı.

GOL! 32.DK:  Alanyaspor 1 - 0 öne geçiyor. Sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında M'Billa'nın topuk pasıyla topla buluşan Fernandes, Attamah'tan sıyrılıp ceza sahasına sokuldu. Dar açıdan uzak köşeye güzel bir vuruş yaparak topu ağlara yolladı.

29.DK: Başakşehir, bu dakikaya kadar oldukça etkili ortalar yaptı. Ancak sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyen Adebayor'un yokluğunda bu iyi ortaları henüz iyi değerlendiremediler.

19.DK: Mossoro'nun ceza sahasına doğru yerden pasına Visca hareketlendi. Kalesini zamanında terkeden Haydar, topun kontrolünü iki hamlede sağladı.

10.DK: Hızlı gelişen Alanyaspor atağında Efecan şut açısı ararken yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır oyunu devam ettirdi.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar


KADROLAR


Aytemiz Alanyaspor 11'i: 

Haydar, Sackey, Gassama, Efecan, Nskala, Tzavellas, J.Fernandes, Taha, Emre, Mbilla, Welinton

Medipol Başakşehir 11'i: 

Volkan, Clichy, Attamah, Epureanu, Çaiçara, Emre, Mahmut, Visca, Mossoro, Kerim, Mevlüt