ALANYASPOR'un tecrübeli savunma oyuncusu Koray Çölgeçen'in, sağ bacak iç yan bağlarında yırtık tespit edildi. Başarılı stoper, Altınordu deplasmanında forma giyemeyecek.

Turuncu yeşilli takımın sahasında oynadığı Bugsaşspor maçının 90+4'üncü dakikada, takımına kazandırdığı penaltı pozisyonunda rakip takım oyuncusunun faulüne maruz kalan Koray Çölgeçen'in yokluğu teknik heyeti hayli üzdü. Sakatlığı maçtan sonra çekilen MR'da tespit edilen tecrübeli futbolcu, tedavi için Ankara'ya gitti. Koray Çölgeçen'in sahalardan ne kadar uzak kalacağı başkentteki teşhis ve tedavisinin ardından belli olacak.

İKİNCİ DERECEDE YIRTIK

Alanyaspor sağlık sorumlusu Niyazi Bilgin, Bugsaşspor maçında sakatlanan Koray Çölgeçen'in iç yan bağlarında ikinci derece yırtık tespit edildiğini söyledi. Sakat olan diğer oyunculardan Gökalp Seçal'ın kasığında spazm, Adem Gökçe'nin dizinde ödem bulunduğunu belirten Niyazi Bilgin, "Bu iki oyuncumuzun durumları ciddi değil. Ligin ilk devresinde geçirdiği ağır sakatlıktan dolayı ameliyat olan Ekrem Sarıçam'ın durumu ise iyiye gidiyor. Takımdan ayrı fiziksel çalışmalarına devam eden Ekrem, 2-3 hafta içerisinde takımdan ayrı da olsa antrenmanlara çıkabilecek" dedi. (FOTOĞRAFLI)