SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 2'ci sırada yer alan Alanyaspor, 19'uncu hafta maçında yarın (2 Şubat Pazar) Bugsaşspor'u konuk edecek. Oba Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Hasbi Dede yönetecek.
Turuncu yeşilli takımda kırmızı kart cezalısı Burak Uca, sarı kart cezalısı Kazım Dülger ve sakatlığı süren Ekrem Sarıçam forma giyemeyecek. Serçe parmağı kırılan ve çalışmalarını takımdan yarı sürdüren kaleci Haydar Yılmaz'ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Alanyaspor'da Adem Gökçe, Efecan Karaca, Alper Tursun ve yeni transfer Ali Kuleli ise Bugsaşspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.
İLK 3 TAKIM FARKI AÇAR
Sportif Direktör Taner Savut, futbolcular Onur Açar ve Timuçin Aşçıgil, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi. Takımın 18 haftalık performansına bakıldığında hedefledikleri yerde olduklarını kaydeden Savut, ilk 3 takım ile diğer takımlarla arasındaki puan farkının önümüzdeki haftalarda artıracağına inandığını belirtti.
ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM
Sezon başında Kartalspor'dan transfer edilen başarılı orta saha oyuncusu Timuçin Aşçıgil ise, Alanya'ya şampiyonluk yaşamak için geldiklerini söyledi. Teknik Direkötör Mehmet Altıparmak ve Sportif Direktör Taner Savut'a güvendikleri için Alanya'yı tercih ettiğini belirten Timuçin Aşçıgil, "Geçen sezon birlikte oynayan Efecan, Haydar ve benim dışımda futbolcu yok. İlk defa birlikte oynayan bu futbolcu grubu kısa sürede takım olmayı başardı. Bu da arkadaşlıktan kaynaklanıyor" dedi.
HEDEFE YAKINIZ
Turuncu yeşilli takımın başarılı futbolcularından Onur Acar ise, "Şu anda lider olmayı çok isterdik ancak bu hedefe en yakın noktada yer alıyoruz. Takım içinde müthiş bir arkadaşlık ortamı var. Bu nedenle büyük ihtimalle başarı gelecek. Taraftarlarımız en kötü günümüzde bile bizim yanımızda olsun" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)