FENERBAHÇE Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 'Alanya Fenerbahçeliler Derneği'nin lokalinin açılışı yaptı.
Alanya Fenerbahçeliler Derneği'nin lokal açılışına Kaymakam Erhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Fenerbahçe Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Metin Doğan, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan ve Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Can Demirci ile çok sayıda davetli katıldı.
FENERBAHÇE BÜYÜK BİR AİLE
Derneğin açılışında konuşan Mithat Yenigün, Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu, bu ailenin yeni bir yuvasını açmak için Alanya'ya geldiklerini söyledi. Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Yenigün, "Her geçen gün Fenerbahçeliliğin daha da yayıldığını görüyoruz. Başkanımıza sordum. Burada diğer kulüplerin de dernekleri var. Onlarla dayanışma içinde olduğunu söyledi. Doğrusu da bu. Yeni açtığımız lokalimizin Alanya'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ
Asbaşkan Yenigün konuşmasının ardından Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı'na sarı lacivertli futbolcuların imzası bulunan takımın formasını hediye etti. Şekerhane Mahallesi, Yayla Yolu Caddesi, Turan Arslan Apartmanı'nda yer alan lokalin açılış kurdelesini kesen Asbaşkan Yenigün, daha sonra lokali gezerek sarı lacivertli taraftarlarla fotoğraf çektirdi.