ALANYASPOR yönetimi, ligin 2'nci yarısı öncesinde durum değerlendirmesi yapmak için Kaymakam Erhan Özdemir ile biraraya geldi. Kaymakam Özdemir, "Mali anlamda Alanya'daki işadamı ve turizmcilerimizden beklentimiz var" dedi.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Dilaver Çekiç, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahpmet Paşaoğlu, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tığlı ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Kaymakam Özdemir'i makamında ziyaret ederek, ligin 2'nci yarısı öncesinde durum değerlendirmesi yaptı.
Başkan Çavuşoğlu, Kaymakan Özdemir'in her konuda olduğu gibi Alanyaspor'daki tüm gelişmelere de duyarlı olduğu için şanslı olduklarını söyledi. Ligin 2'nci yarısı öncesinde durum değerlendirmesi yapmak için bir araya geldiklerini belirten Çavuşoğlu, "Kendisinin en az bizim kadar heyecanlı olması hepimiz için bir şans. Umarım takımı sezon sonunda hak ettiği yere taşırız" dedi.
MALİ ANLAMDA BEKLENTİMİZ VAR
Kaymakam Özdemir ise Alanyaspor'un ligin ilk yarısını iyi bir yede tamamladığını kaydetti. Ligin 2'nci yarısında çok çetin bir şampiyonluk yarışı olacağını dile getiren Özdemir, "Bu mücadeleye maddi ve manevi hazır olmalıyız. Mali anlamda Alanya'daki işadamı ve turizmcilerimizden beklentimiz var. Belde belediye başkanları önümüzdeki günlerde kombine kartlar konusunda verdikleri sözleri mutlaka yerine getirecektir. Diğer alanlarda da çalışmalara devam edeceğiz. Alanyaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.
UYSAL'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Alanyaspor Yönetim Kurulu, takımı devre arası kampı için otelinde misafir eden Alaiye Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal'ı da ziyaret etti. Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, Hasan Uysal'ın her dönemde Alanyaspor'a katkı yapan değerli bir turizmci olduğunu belirterek, "Alanyaspor'da daha önce yıllarca görev yapan Hasan Uysal, yönetim kurullarının çektiği zorlukları en iyi bilenler arasında yer alıyor. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz bugünlerde kamp için takımımızı otelinde misafir ettiği için kendisine teşekkür borç biliriz" dedi.
EN İYİ BEN ANLARIM
Turizmci Uysal ise "Alanyaspor'un içinde bulunduğu durumu en iyi ben anlarım. Geçmişte mali başkanlık yaptım. Zorlukları çok iyi bilirim. Alanyaspor'a hepimiz maddi ve manevi sahip çıkmalıyız. Şampiyonluğa oynadığımız bu dönemde daha fazla katkı yapmalıyız" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Çavuşoğlu, Uysal'a teşekkür plaketi verdi. (FOTOĞRAFLI)