Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()- FENERBAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal, sahaya çıkarken kendilerini alkışlayan Akhisar Belediyesporlu futbolculara teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Buraya şampiyon olarak geldik. Şampiyonluğun keyfini sonuna kadar yaşamak istiyorduk. Oyunun başlangıcında iki gol yedik. İkinci yarıda toparlandık ama yenilgiyi önleyemedik. Mağlup olan futbolcularımın performanslarının bu olmadığını biliyorum. Uzun süren şampiyonluk serüveninden sonra bir boşalma meydana geldi. Önümüzdeki hafta toparlanıp, şampiyon takım gibi oynayacağımıza inanıyorum."

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendileri açısından iyi bir maç oynadıklarını belirterek, "Maçtan önce futbolcularıma şampiyon takıma karşı anlamlı bir futbol sergilemelerini istedim. Gelen seyirciye iyi futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. İki sezonda dört büyükler içinde yenemediğimiz tek takım Fenerbahçe'ydi. Onları da yendiğimiz için memnunum. Bu sezonu geçtiğimiz sezondan daha iyi bir yerde tamamlıyoruz. Hafta içinde açıkladığım gibi sezon sonunda ayrılacağım. Akhisar'daki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Bundan böyle Milli Takım'a yararlı olmaya çalışacağım. Fatih Terim'in istekleri karşısında akan sular durur. Akhisar Belediyespor'un da gelecek hocayla yeni bir ivme kazanacağına inanıyorum" diye konuştu.

MHÖ(SSA)