AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, üç futbolcularına A Milli Takım'dan davet geleceğini açıkladı. Ay yıldızlı ekibin 3 Eylül'de Danimarka ile deplasmanda oynayacağı özel maç öncesi TFF yetkililerinin kendilerini arayıp Bilal Kısa, Merter Yüce ve İsmail Konuk'un pasaport için gerekli belgeleri göndermeleri bilgisini ilettiğini söyleyen Eryüksel, "Umarım üç futbolcumuz da A Milli Takım'a çağrılır" dedi. Yeşil siyahlı ekipte geçen sezon Bilal Kısa ve Uğur Demirok A Milli Takım'a davet edilmişti.
Bu arada yönetim kombine bilet fiyatlarını belirledi. Buna göre Manisa 19 Mayıs Stadı'nda kale arkası kombine kartı 100, Tarzan Tribünü 150, kapalı alt tribün 400, VIP A ve B tribünleri 500 TL'den satılacak. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, kombine bedellerinin Passolig kartlarına yüklenmesine bugünden itibaren başlanacağını belirterek, "Taraftarlarımız, üç büyüklerle oynanacak müsabakalarda da geçerli olacak kombine bedellerini Akhisar merkezdeki Akhisarspor Store'da yükletebilirler" diye konuştu.
NİASSE'DEN HABER VAR
Akhisar Belediyespor'un 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lokomotif Moskova'ya sattığı Oumar Niasse'den Akhisarlılara mesaj var. Senegalli yıldız, kulübe gönderdiği mesajda kendisine gösterilen yakınlığı asla unutmayacağını belirterek, "Başkan Hüseyin Eryüksel ve yöneticilere, Teknik direktörüm Hamza Hamzaoğlu ve ekibine, kulüp personeline, beni Türkiye'ye getiren ve motivasyonumu sağlayan İbrahima Sonko'ya, bana hep evimde oldduğum hissini veren Akhisar Belediyespor'un eşsiz taraftarları Akigolara ve Türk halkına, sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Akhisar'ı asla unutmayacağım" dedi.