AKHİSAR Belediyespor, ilk yarıda taraftarının önünde oynadığı son maçta Sivasspor’u 2-1 mağlup ederken, pek çok "ilk"e imza attı.
Sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen Mehmet Akyüz, "ilk" kez ilk 11’de forma giydiği maçta "İlk" golünü atarak galibette önemli rol oynadı. Oğuz’un yokluğunda eldivenleri devralan Emrah Tuncel, Süper Lig’de "ilk" maçına çıkıp "ilk" golünü yerken, yine sezon başında Gençlerbirliği’nden alınan Kerim Zengin yeşil siyahlı forma altında "ilk" kez fileleri sarstı.
Geçen sezon iki maçta da 2-1 mağlup ettiği Yiğido’yu üçüncü randevuda da aynı skorla yenen Akhisar Belediyespor, bu sonuçla puanını 22’ye çıkarıp 10’uncu sıraya yükseldi. 4-0’lık Fenerbahçe mağlubiyetinin yarattığı olumsuz etkiye rağmen önemli bir galibiyete imza attıklarını vurgulayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, cuma günü deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçı öncesi moral bulduklarını söyledi. Hamzaoğlu, Sivas karşısında başarılı bir performans sergileyen Emrah’ın Kasımpaşa maçında da kaleyi koruyacağını açıkladı. HA(YC/AÖ)