AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, yeşil siyahlı kulüple resmi sözleşme imzaladıktan sonra yaklaşık 10 gün süren çalışma ve temasların ardından raporunu yönetime verdi.
Mevcut kadronun yaş ortalamasını yüksek bulup daha genç ve daha dinamik bir ekip kurmayı planlayan tecrübeli teknik adamın, 36 yaşındaki Emrah Eren, 35 yaşındaki kaleci Oğuz Dağlaroğlu, 32 yaşındaki Sertan Vardar ve aynı yaştaki Serkan Yalçın'ı yeni sezonda kadroda düşünmediği öğrenildi.
34 yaşındaki Çağdaş, 31 yaşındaki Bilal ve 29 yaşındaki Merter'in gençlere ağabeylik yapabileceğini vurgulayan Akçay'ın Uğur Demirok'un kadroda kalması halinde Sonko'yu da gönderebileceği belirtildi. Geçen sezon başarılı maçlar çıkarmasına rağmen Emrah Tuncel'i birinci kaleci olarak düşünmeyen deneyimli çalıştırıcının tecrübeli bir yabancı eldiven istediği de belirtidi. Yabancılardan Sani, Luciano ve Riedle'a sıcak bakmayan Akçay'ın kesin kararını hazırlık kampından sonra vereceği belirtildi.
MEDYA İLE BULUŞTU
Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ve yardımcıları, dün akşam basın mensupları ile yemekte bir araya geldi. Transferde popülist olmayacaklarını, duygularla değil, akılla hareket edeceklerini dile getiren Akçay, takıma uyum sağlayacak, kişilik sahibi futbolcuları tercih edeceklerini söyledi. Hazırlıklara 8 Temmuz'da başladıktan sonra ilk etap kampı Erzurum'da yapacaklarını anlatan Akçay, daha sonra 15 günlük bur yurt dışı kamp planladıklarını belirtti.

HA(YC/AÖ) FOTOĞRAF