YENİ sezon hazırlıklarına Erzurum Palandöken'de başlayıp 2'nci etap çalışmalar için gittiği Avusturya'dan da dönen Akhisar Belediyesporlu futbolcular, kendi tesislerindeki ilk antrenmanına çiçek ve baklava verilerek alkışlar arasında çıktılar.
Avusturya kampını bitiren Akhisar Belediyespor, kendi tesislerine döndü. Yeşil siyahlı ekip, antrenmanı izlemek için kenhdilerini bekleyen 200 taraftarı tarafından alkışlarla karşılandı. Yeşil siyahlı ekibe büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, kaptan Bilal'le yeniden Akhisar Belediyespor'a dönen Yunanlı golcü Gekas'a de çiçek verdi. Taraftarlar, bu arada getirdikleri baklavayı teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve futbolculara ikram ettiler.
AKÇAY: "2 TAKVİYE PLANLIYORUZ"
Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Mustafa Reşit Akçay, lige taktik açıdan yüzde 50, fiziksel açıdan yüzde 80 hazır olduklarını söylerken, yeşil siyahlı takıma 2 takviye daha planladıklarını dile getirdi.
BAŞKAN ERYÜKSEL: "MAÇLARI MANİSA'DA OYNAYACAĞIZ"
Yeni sezon hedeflerini, "5'incilik ile 15'incilik arasında bir yer" olarak açıklayan Başkan Hüseyin Eryüksel ise yapımı süren 13 bin kişilik Akhisar Arena tamamlansa bile, reklam anlaşmaları ve diğer bazı engeller yüzünden bu sezon maçları Manisa'da oynayacaklarını tekrarladı.

FOTOĞRAF