TRANSFERDE hızlanan Akhisar Belediyespor, Yunan golcü Theofanis Gekas'tan sonra Brezilyalı stoper Douglas Ferreira'yı da renklerine bağladı.
Bonservisi Portekiz'in Braga'da takımında olan ve geçen sezon Katar Ligi takımlarından Qatar Sports'ta forma giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu menajeriyle birlikte bugün Akhisar'a gelerek yönetimle masaya oturdu. Ferreira, yapılan görüşmelerin ardından imzayı attı.
Başkan Hüseyin Eryüksel, tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı, "Kaliteli bir stoper aldığımıza inanıyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Ferreire yarın başlayacak Avusturya kampına katılacak" dedi.
"Douglao" lakaplı Brezilyalı stoper, kariyerinde Brezilya'nın Coritiba, Internacionel, Rio Claro, Fransa'nın Nantes, Yunanistan'ın Kavalı ve Portekiz'in Braga ekiplerinde oynadı.
TAŞKIN DA İMZALADI
Akhisar Belediyespor, Bursaspor'un orta saha oyuncusu Taşkın Çalış'ı da renklerine bağladı. Bugün Yılmaz Atabarut Tesisleri'ne gelen 21 yaşındaki Taşkın, 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbola Almanya'nın Alemannia Aachen ekibinde başlayan Taşkın, Borissia Mönchengladbach'ta top koşturduktan sonra 2011 yılında Gaziantepspor'a transfer oldu. Süper Lig'de 39 maça çıkan Taşkın, çeşitli yaş kategorilerinde de 47 kez milli formayı giydi.

FOTOĞRAF