SÜPER Lig'deki 3'üncü sezonuna Balıkesirspor deplasmanında başlayacak olan Akhisar Belediyespor'un bu sezon en flaş transferlerinden biri olan Didier Zokara, kadroda yer almayacak.
Sezon başı hazırlık kampına katılmayan, antrenman ve maç eksiği bulunan Fildişi Sahilli futbolcunun zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Zokara ilk müsabakada bizimle olmayacak ancak ilerleyen haftalarda bu takıma önemli katkılarda bulunacak" dedi.
EMRAH:"2 SEZONUN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ"
Emrah Eren'in ayrılmasından sonra birinci kaptanlığa getirilen Bilal Kısa ise bu sezon, geçmişteki 2 sezonda elde ettikleri başarının üzerine çıkmak istediklerini söyledi. Takım içi dayanışma ve arkadaşlık bağlarının her zamanki gibi çok güçlü olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Takımın sağlam bir iskeleti var. Yeni gelen arkadaşlarla da kısa sürede uyum sağladık. Hedefimiz Balıkesir deplasmanından galibiyetle dönerek iyi bir başlangıç yapmak. Bunu başaracak güce sahibiz" dedi.
BASKETBOLCULARDAN BAKLAVALI MORAL
Akhisar Belediyesporlu basketbolcular, Çanakkale kampı dönüşü, futbol takımının antrenmanı ziyaret ederek cuma günü oynanacak Balıkesirspor maçı öncesi başarı diledi. Antrenör Zafer Aktaş, Menajer Rıza Çakır ve basketbolcular, Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki ziyarette futbolculara baklava da ikram ettiler. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'la sohbet eden Zafer Aktaş, "Tecrübeniz, bilgi ve birikiminizle Akhisar futboluna büyük katkıda bulunacağınıza inanıyorum. Umarım Balıkesir'de lige moralli bir başlangıç yaparsınız" dedi. Aktaş'a teşekkür eden Akçay da basketbolculara başarı diledi.

FOTOĞRAF