AKHİSAR Belediyespor, Bursaspor’u 2-1 mağlup ederken üzerinde yer alan 5 takımın da puan kaybetmesiyle dört basamak birden tırmanıp 5’inci sıraya yerleşti.
Sivasspor ve Kardemir Karabükspor’un mağlup olduğu, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Eskişehirspor’un berabere kaldığı haftada büyük çıkış yapan yeşil siyahlı ekip, UEFA Kupası barajı ile puan farkını de 1’e indirdi.
Öte yandan cumartesi günü deplasanda Galatasaray ile karşılaşacak yeşil siyahlı ekipte Kenan’ın cezası sürerken, Merter de cezalı duruma düştü. Haftalardır sakat olan Bilal’ın bu maçta oynama ihtimalinin bulunduğunu söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "A Milli Takım’da görevli teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu da perşembe günü aramıza katılacak. Tek düşüncemiz ilk yarıda yendiğimiz rakibimizden puan almak" dedi.
UĞUR A MİLLİ TAKIMDA
Akhisar Belediyespor, Bilal Kısa’dan sonra bu sezon Uğur Demirok’u da A Milli Takım’a göndermenin sevincini yaşadı. Takımının hafta sonunda Mainz 05 ile oynadığı lig maçında sakatlanan Bayer Leverkusenli Ömer Toprak’ın kadrodan çıkarılmasından sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Uğur’u çarşamba akşamı oynanacak İsveç maçının kadrosuna dahil etti. Daha önce değişik kategorilerde 26 kez milli formayı giyen genç futbolcu, kariyerinde ilk kez A Milli Takım’da görev yapacak.

HA(YC/AÖ)