SÜPER Lig'in ilk haftasında Balıkesirspor'a konuk olacak Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, takımının yol haritasını belirledi. İlk haftaların çok önemli olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik direktör, "Ligin ilk üç haftasında alacağımız sonuçlar hedefimizi belirleyecek. Balıkesirspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor maçları bizim açımızdan çok önemli. Şu anda taktiksel olarak yüzde 50 hazırız. Daha iyi konuma geleceğiz" dedi.
Erzurum ve Avusturya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine değinen Akçay sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni transferlerimiz her geçen gün takıma uyum sağlıyor. Yaptığımız 9 transfer de bütçemizi sarsmadı. Aynı zamanda gelecek vaad eden birçok oyuncuya sahibiz. Her rakibe karşı taktik açıdan farklı varyasyonlar ortaya koyacağız. Son yaptığımız ve 2-0 kazandığımız Bergamaspor maçı bana güzel sinyaller verdi. Sezona mutlu başlayacağımıza inanyorum."
AKHİSAR'DA SPOR ŞENLİĞİ
Akhisar'da bu yıl 8. kez düzenlenen spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 1000 genç ve minik sporcunun katıldığı şenliklerde futbol, basketbol, güreş, tekvando, jimnastik ve yüzme okulları öğrencileri ile amatör kulüpler yaptıkları gösterilerle nefesleri kesti. Şenliğe katılan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Akhisar'ın spor kenti olduğunu belirterek, "Akhisar her şehre örnek olmalı. Burada görev yapmaktan gurur duyuyorum" dedi.