SPOR Toto Süper Lig’de milli maç nedeniyle boş geçen haftanın ardından pazartesi akşamı Manisa’da Kardemir Karabükspor’u ağırlamaya hazırlanan Akhisar Belediyespor’da sakatlar can sıkıyor.
Tedavileri devam eden Emrah Eren, Emin ve Serkan’ın forma giyemeyeceği karşılaşma öncesi çeşitli adale sakatlıkları bulunan Çağdaş, Kerim ve Mehmet Akyüz’ün durumu ise belirsizliğini koruyor.
Son antrenmanda düz koşu yapan Çağdaş ile salonda çalışan Kerim’in durumlarının bugün netlik kazanacağı, Mehmet Akyüz’ün de kadroya girme ihtimalinin düşük olduğu bildirildi. Tüm olumsuzluklara rağmen bu maçı kazanarak iç saha başarılarına bir yenisini eklemek istediklerini söyleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
AKHİSAR BELEDİYESPOR'A ÖZEL KONUK
AKSEK Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Akhisar Belediyespor’un antrenmanını ziyaret ederek futbolcu ve teknik direktörleri 3 Aralık Dünya Engelliler gününde yapacakları gösteriye davet etti. Futbolcuların yakın ilgi gösterdiği öğrenciler Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde neşeli dakikalar geçirirken, 3 Eylül’de olağanüstü bir durum olmadığı takdirde göstereye gitme sözü veren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Bu çocuklar bizim yavrularımız, kardeşlerimiz. Onlarla buluşmak bize mutluluk veriyor" diye konuştu. HA(YC/AÖ) FOTOĞRAF