Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,()

FENERBAHÇE ALKIŞLARLA
AKHİSAR Belediyesporlu futbolcular, geçen hafta Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'la berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe takımı sahaya çıkarken karşılıklı dizilip koridor oluşturarak sarı lacivertli takımı alkışlarla karşıladı. Fenerbahçeli taraftarlar da bu jeste, "Akhisar, Akhisar" tezahüratlarıyla karşılık verdi.
FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR BEKLENEN İLGİYİ GÖSTERMEDİ
FENERBAHÇELİ taraftarlar müsabakaya beklenen ilgiyi göstermedi. Sarı lacivertliler için kale arkası ve Tarzan Tribünü'nde 8000 kişilik yer ayrılırken, yaklaşık 3500 sarı lacivertli futbolsever maçı izledi. Ev sahibi Akhisar Belediyespor'u ise 2500 dolayında taraftarı yalnız bırakmadı.
YAĞMUR MAÇ SAATİNDE DİNDİ
Manisa'da gündüz saatlerinde yağan yağmur, maç saatinde dindi. Manisa polisi öğlen saatlerinden itibaren stat çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
AKHİSAR'DA ZORUNLU 3 DEĞİŞİKLİK
AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen haftaki 4-0'lık Torku Konyaspor yenilgisinin ardından ilk 11'de biri zorunlu olmak üzere üç değişiklik yaptı. Sonko ve Kenan'ı kulübeye çeken Hamzaoğlu, İsmail ve Kerim'e şans verdi. Cezalı Çağdaş'ın yokluğunda Erkan şans buldu.
FENERBAHÇE KUYT'U GETİRMEDİ
FENERBAHÇE teknik direktörü Ersun Yanal, as kadrodan Kuyt, Meireles ve Alves'i dinlendirmek için Manisa'ya getirmedi. Kaleci Volkan Demirel, takımla birlikte Manisa'ya gelmesine rağmen maç kadrosuna alınmadı. Sarı lacivertli takımda kaleyi Mert korurken, Webo, Alper ve Kadlec ilk 11'de forma giydi. Sarı lacivertlilerde sakat olan Salih, Egemen ve Hasan Ali kadroda yer almadı.

MHÖ(YC/AÖ) FOTOĞRAF