ALİ DANAŞ, İSTANBUL- Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi yeni yapılan Vodafone Arena Stadı ile ilgili hiç bir sıkıntı kalmadığını ve temeli bu ay sonuna kadar atacaklarını söyledi.

'ya açıklamalarda bulunan Çebi ''Stadın kaba inşaat ihalesini tamamladık ve Beşiktaş İnşaat A.Ş yönetim kuruluna gönderdik.Oradan çıkacak onaydan sonra kaba inşaata başlanacak'' dedi

Geçen hafta G.S.G.M.ile yapılan görüşmeler sonucunda Spor Bakanlığı'nın görmek istediği belgelerin hazır olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi ''Biz G.S.G.M. ile her tür konu ve şartlarda mutabakata vardık ve protokolü hazırladık ,sadece bakanlığın görmesi gereken teknik çizim ve şemaları istediler.O belgeler de hazır.İnceleme bittikten sonra G.S.G.M ile sözleşme imzalanacak ve Bakan'ın onayına gönderilecek.Bu konuda herhangi bir sıkıntı ve endişemiz yoktur''diye konuştu.

'' TEMEL ATMAYA CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN'IN GELMESİNİ İSTİYORUZ''

Ahmet Nur Çebi stadın temel atma töreninin bu ay sonuna kadar mutlaka yapılacağını belirterek''Temel atma için tek sıkıntımız Başbakanımızın'da orada olması.Cumhurbaşkanımız Beşiktaş'lıdır.Bizi kırmayacağını ümit ediyoruz.Fakat Başbakanımızın seçimlerden dolayı çok yoğun bir programı var.Eğer bu program içinde bize vakit ayırır ise,çok mutlu oluruz'' dedi. AD (UD)