PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, yarın saat 16.30'da sahalarında oynayacakları Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasından mutlak galibiyet hedeflediklerini söyledi.
Hafta başından bu yana yoğun tempoda çalıştıklarını ve Tavşanlı Linyitspor maçına hazır olduklarını belirten Levent Eriş, şöyle dedi:
"Haftalardır takımımız etkili futbol oynuyor. Bir haftada oynayacağımız 3 önemli müsabaka var. Tavşanlı Linyitspor maçı bunlardan birisi. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmada iyi mücadele ederek 90 dakika sonunda kazanmak ve Fethiyespor maçını düşünmek istiyoruz. Adanaspor'un ligde kalacağına inancım sonsuzdur. Oyuncularımın da sahada verdiği mücadele ile bunu ispatlayacaklarına eminim."
Turunucu beyazlı takımda cezalı Fahri ve sakatlığı süren Cem Özdemir'in Tavşanlı Linyitspor maçında takımdaki yerlerini alamayacağı, yapılan son antrenmanın tamamında yer alan Fatih Şen'in görev verilmesi halinde forma giyebiyleceği ifade edildi.
ADANASPOR AİLESİ KAHVALTI BULUŞTU
Tavşanlı Linyitspor maçının son çalışması öncesinde futbolcular, teknik heyet ve personel sabah kahvaltısında bir araya geldi. Takımın tamamının katıldığı organizasyona Levent Eriş ve yardımcıları da tam kadro katıldı. Yemekte bir konuşma yapan kaptan Merthan, Tavşanlı Linyitspor maçının büyük önem taşıdığını ve galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini söyledi.