ADANA, ()- PTT 1'inci Lig de oynadığı maçta Boluspor'u yenerek çıkış yakalayan Adanaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışan turuncu beyazlı takımda morallerin yerinde olduğu gözlendi. Teknik direktör Levent Eriş antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa süren bir toplantı yaptı. Boluspor maçını oyuncuları ile beraber değerlendiren Eriş, daha sonra dar alanda oynanan çift kale maçı saha kenarından izledi.

Dizindeki ağrıları nedeni ile Bolu karşılaşmasında forma giyemeyen Uche Kalu takımdan ayrı düz koşu yaptı.Tedavisi devam eden Uche'nınönümüzdeki günlerde topla çalışmalara katılacağı ve ağrılarının olmaması durumunda forma giyebileceği açıklandı.

KÜFÜR UYARISI

Gaziantep maçına gelecek olan taraftarlara uyarılılarda bulunarak küfürden dolayı ceza almaları durumunda 1461 Trabzon maçının seyircisiz olacağını hatırlatan Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, "Ligin sonları yaklaştıkça tribün gücünün önemi artacak. Federasyonun bu konudaki tutumu çok açık. Gaziantep Belediye deplasmanına gelecek olan taraftarlarımızın bu konuda hassasiyet göstereceklerine eminim. Eğer o karşılaşmada küfürden ceza yersek maalesef evimizde oynayacağımız 1461 Trabzon maçını seyircisiz oynamak zorunda kalacağız. İnşallah Pazar günü deplasmanda oynayacağımız müsabakayı kazanarak Adana'ya dönmek istiyoruz" dedi.

(AP/SSA) (FOTOĞRAF)