PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı maçta omuzundan sakatlanan Mehmet Sak'tan kötü haber gelirken turuncu beyazlı futbolcular, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü nedeniye antrenmana Türk Bayrağı ile çıktı.
Antrenmana Türk Bayrağı ile çıkan Adanasporlu futbolcular, turuncu beyazlı takımda bulunan yabancı oyunculara da Çanakkale Zaferi'ni anlattılar. Uzun yıllar Türkiye'de top koşturan Tiago artık kendisini Türk gibi hissettiğini söylerken şöyle dedi:
"Ben ve ailem burada olmaktan çok mutluyuz. Daha uzun seneler Türkiye'de futbol oynayacağıma eminim. Çanakkale Zaferi'ni internetten araştırdım. Türk halkı o zor günlerde kenetlenerek büyük bir savaş kazanmış. Gerçekten bir milletin dirilişi."
Marco Vucetiç'de, "Takım arkadaşlarıma neden bugün bayrakla fotoğraf çekildiğimizi sorunca bana anlattılar. Sırbistan'da okula giderken Çanakkale Savaşı hakkında bilgi almıştım. Onları saygıyla anıyoruz" diye konuştu.
OMUZUNDA YIRTIK
Öte yandan omuzunun birleştiği noktada yırtık tespit edilen Mehmet Sak, bugün yapılan antrenmana katılamadı. Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan Mehmet Sak'ın durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.
Bu arada grip olduğu için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının son 10 dakikasında forma giyebilen Ergin Keleş'in ise iyileştiği açıklandı. Maçtan bir gün önce yoğun serum tedavisi uygulanan Ergin Keleş, haftanın ilk çalışmasında yer aldı.
Dizindeki ağrıları devam eden Kalu Uche'nin ise tedavisinin sürdüğü, pazar gününe kadar oynayacak düzeye gelmesinin beklendiği bildirildi.

(AP/AÖ) FOTOĞRAF