ADANA derbisinde Adana Demirspor'u 3-1 yenen Adanaspor'un teknik direktör Levent Eriş, "Artık Boluspor'u düşünüyoruz" dedi.
Adana Demlirspor maçında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu ve futbolcularını sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı da kutlayan Levent Eriş, taraftarlarının desteğine teşekkür ederken şunları söyledi:
"Ligde kalma adına hayati 3 puan aldık. Ama her şey bitmedi. Şimdi pazar günü oynayacağımız Boluspor maçı çok önemli. Rakibimiz son haftalarda etikli futbol oynayan ve iyi sonuçlar alan bir takım. Derbide alınan 3 puanın anlam kazanması için Boluspor'u da yenmeliyiz."
Pazar günü sahasında Boluspor'u konuk edecek olan Adanaspor'un Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı ve neşeli geçen çift kale maçta Levent Eriş, attığı gol ve verdiği paslarla dikkati çekti.
SAMİCAN VE CEM TAKIMLA ÇALIŞTI
Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Cem ve Samican, antrenmana katılıp, dar alanla oynanan çift kale maçta da görev yaptı. Kaburgalarında ezilme tespit edilen Ali Zorlu, takımdan ayrı çalışırken Uche Kalu'da risk edilmemek için maçın son bölümünde dinlendirildi.
FATİH CEZALI, VELİ'NİN CEZASI BİTTİ
Derbi maçta gördüğü sarı kart nedeni ile cezalı duruma düşen Fatih Şen, pazar günü oynanacak olan Boluspor maçında forma giymeyecek. Tekden Denizlispor karşılaşmasında gördüğü sarı kart ile Adana Demirspor maçında oynamayan Veli'nin ise cezası sona erdi.

(AP/AÖ) FOTOĞRAF