TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu, çiçek verdi.
Başkan Poyraz, sporun her zaman içerisinde yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün Adana için bir şans olduğunu ve ilerleyen süreçte kentin diğer alanlarda olduğu gibi sporda da özlenen seviyeye geleceğini belirterek "TSYD Adana Şubesi olarak şahsım ve yönetim kurulum adına Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmenizden dolayı kutluyor, yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Yakından tanıdığımız, sporun içerisinde genç ve dinamik bir başkansınız. Adana'nın sizinle çok güzel bir dönem geçireceğine inanıyor, çalışmalarınızda başarılır diliyorum" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Adana'da spor camiasının yakından tanıdığı isimleri ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: "Spora her zaman katkı vereceğiz. Sporun tarif ettiği ruhu Adana'ya egemen kılmak istiyoruz. Bunu sizlerle birlikte başaracağız."
TSYD Adana Şubesi'nin ziyaretinde yer alan eski başkanlardan ve Adana Spor Medyasının duayen ismi Nihat Geven de Başkan Sözlü'ye TSYD rozeti taktı.

(AP/AÖ) FOTOĞRAF